I rigtig lang tid har jeg grublet over det spørgsmål. Jeg har tænkt og tænkt… Det er et spørgsmål hvor der er uendelige svar, og folk har mange meninger. Mine venner og bekendte tænker meget på den økonomiske stabilitet, familien, vennerne, sundhed osv. Jeg har et arbejde, familie, venner og et fint helbred – men alligevel er jeg ikke sikker på hvad det vigtigste i livet er.

Jeg var til et foredrag hvor jeg mødte en stor lærermester – og jeg fik lov til at stille det her vigtige spørgsmål i enerum. Jeg spurgte “Great master, what is the most important thing in life?”

Han kiggede venlig på mig mens jeg sad med hovedet bøjet lidt ned i en position hvor jeg viste min ydmyghed og taknemlighed for, at være i samme rum med en levende mester.

Han sagde til mig:

“The most important thing in life is – Be Calm and Aware, be Kind and Helpful”

Han stoppede derefter med at snakke og kiggede venligt på mig – jeg takkede mange gange og forlod rummet.

Jeg tænkte længe over det, og blev ved med at gentage det i hovedet. Denne sætning har hjulpet mig utallige af gange i livet. Hvis du følger disse 4 ting, så vil du i alle situationer gå derfra med et smil og glæde.

Det har givet mig et helt andet syn på livet, og jeg tænker over det så ofte jeg kan – især i de ikke så nemme situationer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *