Skift til indhold
LEVERING 49,- | FRI FRAGT FRA 599,- | ORDRER AFSENDES ALLE HVERDAGE FREM TIL 15.00 MED GLS | MAIL@BUDDHIST.DK

Blog

Retreats ophold

Retreats ophold

At gå i retreats er for mange fitness for sindet. Det at kunne trække sig tilbage og samtidig få undervisning i fx. meditation og andre gode emner som bidrager til din udvikling, det er vigtigt at kunne gøre det.

Der er både retreats i Danmark og udlandet. Jeg har lavet en liste over  nogle relevante steder du kan tage til.

Danmark:

Gomde

Jeg har selv deltaget i undervisning, både weekend og længere tid. Det er helt unikt at være der. Naturen er smuk, der er en dejlig atmosfære. Du kan trække dig tilbage og være sig selv, eller deltage i undervisning mod betaling.

www.gomde.dk

Øsal ling

Er du fra Aarhus og omegne, så skal du opleve Øsal ling. Jeg har og kommer der selv. Det er et skønt sted hvor du kan opleve interne og eksterne undervisere. Dejligt sted som jeg varmt kan anbefale.

www.osalling.dk

Phendeling

Hører sammen med Øsal Ling. Phendeling ligger i København. Jeg har været der til undervisning, og kan varmt anbefale stedet.

www.phendeling.dk

Udlandet:

Sravasti Abbey (USA)

Jeg har ikke selv været der, men vil meget gerne. De har utrolig smuk undervisning og omgivelser. De undervisere meget online, hvor du kan se det via Youtube. Der er ny undervisning hver dag, hvor du kan lære meget. Det kan bidrage meget til din praksis.

www.sravastiabbey.org/

Gomde

Som omtalt før, så har vi Gomde i Danmark, men de har også mange andre steder i EU og udenfor EU. Du kan finde mere på deres hjemmeside om det

www.gomde.dk

Tidligere indlæg
Næste indlæg

Tak for din tilmelding!

Denne email er registreret

Shop the look

Vælg muligheder

Rediger
Få besked når vare er på lager
Sammelign
Produkt SKUBeskrivelse Kollektion Tilgængelighed Produkttype Andre detaljer
this is just a warning
Kurv
0 Varer