Fragt fra 29 kr. | Leveringstid: 1-3 hverdage | Fri fragt ved 399 kr.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kærlighedens Åbne Rum

maj 21 - maj 24

Når vi er styret af forudfattede ideer, impulser og vanemønstre, definerer de vores liv, ofte ubemærket. Gennem træning i frigørende kærlighed og indsigt kan vi gå ud over de begrænsninger og opleve det åbne oprindelige sind. Det er den realitet vi træner i.

Undervisningen baseres på Dzogchen mesteren Tulku Urgyens mundtlige forklaringer. Erik Pema Kunsang vejleder i denne tidløse visdomstradition på nutidigt dansk.

Retreatet er for alle interesserede. Du får instruktioner til en daglig meditationspraksis, til at træne videre på egen hånd. Undervisningen er oplevelsesbaseret med plads til både dialog og spørgsmål.

Om Erik:

Erik Pema Kunsang er dharma lærer og oversætter af mere end 60 bøger.

Efter at have tjent Tulku Urgyen Rinpoche og hans sønner i over 40 år, bad Chökyi Nyima Rinpoche Erik om at videregive dharmaen som lærer. 

Erik vejleder i enkle metoder der giver plads til naturlig kærlighed og indsigt, blandt andet gennem Bodhi Træning uddannelsen.

Program:

Ankomst fredag eftermiddag og undervisningen begynder fredag aften.

Afslutning mandag efter frokost (pinse-dag).

Mere detaljeret program annonceres senere.

Mulighed for online deltagelse:

Der er mulighed for at deltage i dette seminar online. Det foregår via den digitale møde-platform Zoom. Man forhåndstilmelder sig på samme måde som ved almindelig deltagelse – se nedenfor – og vil så kort forud for kursusstart modtage instruktioner og link. Man kan deltage via alle nyere computere (PC, Mac, Linux) og de fleste nyere iphones, smartphones og tablets.

Der vil være muligheder for feedback og spørgsmål undervejs, men muligvis kun skriftligt.

Priser og betaling

Erik bliver udelukkende betalt for kurset gennem frivillige donationer fra deltagerne. Når kurset slutter er der lejlighed til at give en donation direkte til Erik.

Der er også et grundlæggende gebyr for at deltage på Gomde. Dette gebyr inkluderer alle måltider og de praktiske nødvendigheder for at afholde kurset. Gebyret holdes lavt takket være mange hjælpende hænder. Det grundlæggende gebyr inkluderer overnatning på sovesal. Bemærk: early bird rabat indtil 1. maj. For et ekstra gebyr, kan du booke et enkeltværelse eller delt dobbeltværelse på Gomde eller Strandgaarden, som ligger 400 meter fra Gomde. Værelserne fyldes efter først-til-mølle princippet.

Gebyret betales online samtidig med at du tilmelder dig. Se desuden Gomdes annulleringspolitik HER.

Priserne for deltagelse (herunder alle måltider) for hele kurset

Før 1. maj. Efter 1. maj,
Indkvartering DKK DKK
Grund-gebyr. Overnatning udenfor Gomde eller på teltplads. 1300 1600
Grund-gebyr & sovesal 1650 1950
Grund-gebyr & seng i dobbeltværelse 2300 2600
Grund-gebyr & seng i enkeltværelse 2650 2950
Unge til og med 25 år:

Grund-gebyr og sovesal

1000 1000
Online deltagelse:
Du kan vælge hvilken donation du vil give på tilmeldingssiden. Donationen går til Gomde.
Donation Donation

Praktisk:

Hvis du køber seng på sovesal, betyder dette en madras eller seng uden pude/dyne/sengelinned. Husk derfor at tage sovepose, pude og betræk med, og også dit eget håndklæde.

Hvis du køber seng på delt dobbeltværelse eller enkeltværelse er pude/dyne/sengelinned og håndklæder inkluderet i prisen.

Alle, der er på kursus på Gomde, har et yogi-job i løbet af dagen. Det kan f.eks. være at hjælpe med at servere mad, hjælpe til i køkkenet, gøre rent eller vaske op efter måltider. Du får opgaven, når du registrerer dig ved ankomsten.

Læs mere om det praktiske på Gomde her.

Kontakt og spørgsmål

På email: tsondru108@gmail.com

Detaljer

Start:
maj 21
Slut:
maj 24
View Begivenhed Website

Arrangør

Gomde

Sted

Gomde
Smedehalden 3
Knebel, 8420 Danmark
+ Google Maps
View Sted Website