Fragt fra 29 kr. | Leveringstid: 1-3 hverdage | Fri fragt ved 399 kr.
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Lotus Hjerte Tantra

juli 12 - juli 17

Retreat og undervisning med Erik Pema Kunsang

på Gomde d. 12. juli – 17. juli 2021

Lotus Hjerte Tantra, Padma Garbha Tantra, udspringer fra den tidløse buddha, vores virkeliggjorte iboende natur. Kort, ufattelig dyb og med indhold til endeløs inspiration. Den er et skatkammer af metoder som opløser alle slags misforståelser og fastlåste mønstre i vores tillærte materialistiske oplevelsesform.

Tantraen har mange planer af indsigt og hvem som helst der hører eller siger denne tantra vil på et vist tidspunkt opleve bevidsthedens frigørelse. Når man træner dagligt i denne tantras mening, så er der frigørelse i hver meditations periode.

På dette retreat vil Erik Pema Kunsang undervise i, hvordan vi kan lade tantraens tidsløse mening være fundament for vores liv.

Retreatet er familie- og børnevenligt i en afslappet og indbydende atmosfære.

Om Erik:

Erik Pema Kunsang er dharma lærer og oversætter af mere end 60 bøger.

Efter at have tjent Tulku Urgyen Rinpoche og hans sønner i over 40 år, bad Chökyi Nyima Rinpoche Erik om at videregive dharmaen som lærer. 

Erik vejleder i enkle metoder der giver plads til naturlig kærlighed og indsigt, blandt andet gennem Bodhi Træning uddannelsen.

Program:

Ankomst mandag eftermiddag og undervisningen begynder mandag aften.

Afslutning lørdag efter frokost.

Hvis du fortsætter fra det tidligere retreat, kan du blive på Gomde søndag den 11. Juli.

Mere detaljeret dagsprogram annonceres senere.

Mulighed for online deltagelse:

Der er mulighed for at deltage i dette seminar online. Det foregår via den digitale møde-platform Zoom. Man forhåndstilmelder sig på samme måde som ved almindelig deltagelse – se nedenfor – og vil så kort forud for kursusstart modtage instruktioner og link. Man kan deltage via alle nyere computere (PC, Mac, Linux) og de fleste nyere iphones, smartphones og tablets.

Der vil være muligheder for feedback og spørgsmål undervejs, men muligvis kun skriftligt.

Priser og betaling

Erik bliver udelukkende betalt for kurset gennem frivillige donationer fra deltagerne. Når kurset slutter er der lejlighed til at give en donation direkte til Erik.

Der er også et grundlæggende gebyr for at deltage på Gomde. Dette gebyr inkluderer alle måltider og de praktiske nødvendigheder for at afholde kurset. Gebyret holdes lavt takket være mange hjælpende hænder. Det grundlæggende gebyr inkluderer overnatning på sovesal. Bemærk: early bird rabat indtil 15. juni. For et ekstra gebyr, kan du booke et enkeltværelse eller delt dobbeltværelse på Gomde. Værelserne fyldes efter først-til-mølle princippet.

Gebyret betales online samtidig med at du tilmelder dig. Se desuden Gomdes annulleringspolitik HER.

Priserne for deltagelse (herunder alle måltider) for hele kurset

Før 15. juni Efter 15. juni
Indkvartering DKK DKK
Grund-gebyr. Overnatning udenfor Gomde eller på teltplads. 2200 2700
Grund-gebyr & sovesal 2500 3000
Grund-gebyr & seng i dobbeltværelse 3750 4200
Grund-gebyr & seng i enkeltværelse 4250 4750
Unge til og med 25 år:

Grund-gebyr og telt

1500 1500
Online deltagelse:
Du kan vælge hvilken donation du vil give på tilmeldingssiden. Donationen går til Gomde.
Donation Donation

Praktisk:

Hvis du køber seng på sovesal, betyder dette en madras eller seng uden pude/dyne/sengelinned. Husk derfor at tage sovepose, pude og betræk med, og også dit eget håndklæde.

Hvis du køber seng på delt dobbeltværelse eller enkeltværelse er pude/dyne/sengelinned og håndklæder inkluderet i prisen.

Alle, der er på kursus på Gomde, har et yogi-job i løbet af dagen. Det kan f.eks. være at hjælpe med at servere mad, hjælpe til i køkkenet, gøre rent eller vaske op efter måltider. Du får opgaven, når du registrerer dig ved ankomsten.

Læs mere om det praktiske på Gomde her.

Kontakt og spørgsmål

Skriv til Gomde@gomde.dk

Detaljer

Start:
juli 12
Slut:
juli 17
View Begivenhed Website

Arrangør

Gomde