Fragt kun 35 kr. | Levering: 1-3 hverdage | Fri fragt fra 599

Gua Sha Guide

Fordele ved Gua Sha

Jeg begyndte at høre om brugen af ansigts gua sha gennem de mange wellness-websteder og Instagram-konti, jeg følger, og besluttede hurtigt, at det var et skud værd. I det mindste kunne det ikke skade! Et dagligt gua sha ritual lovede mindre hævelse, udjævning af fine linjer, lymfedrænning, reduceret under øjenpuffiness og reduktion af mørke pletter, hyperpigmentering og ar.

 

Ikke dårligt, hva?

Det var også ikke-invasiv, afslappende, en god egen plejepraksis og billig. Jeg købte min gua sha sten til 109 kr+ fragt. En billig, afslappende egen plejepraksis, der påvirkede min hud positivt? Jeg blev solgt.

Hvad er Gua Sha?

Hvis du ikke er fortrolig med gua sha, er det den praksis at massere dit ansigt med en formet sten på en måde, der muliggør lymfedræning. Det er en almindelig praksis i Asien, at de gør det overalt i din krop og kan være meget intense og ru. På dit ansigt er det meget blidere, men har stadig de samme effekter!

Fungerer Gua Sha?

Jeg havde brugt min gua sha sten siden december 2020, men besluttede at gøre det til en daglig praksis i 30 dage for at se, hvordan det påvirkede min hud. En af mine foretrukne wellness-påvirkere, Melissa Wood, begejstrede for, hvor meget det har gjort for hendes hud. Hun er 40 og ser freaking fænomenal ud, så jeg stoler på hendes råd.

Mit mål var at øve det to gange om dagen, hvilket faktisk var ret let, men i det mindste ville jeg gøre det mindst en gang om dagen. Om morgenen ville jeg få morgenmad og derefter sidde ved bordet og gua sha pleje mig, mens han spiste. Om natten var det sidste trin i min hudplejerutine og satte mig virkelig i stand til en afslappet sengetid.

Inden for et par uger begyndte jeg at mærke nogle ændringer – gode ændringer! Så jeg har holdt det op omkring en gang om dagen i disse dage, men jeg bemærker stadig en stor forskel.

 

Gua Sha-fordele ved daglig brug

 1. Pletter heler hurtigere

Mens min hud ikke bryder meget ud, er den ikke perfekt, og jeg fik lejlighedsvis plet her og der. Men hvad jeg fandt var, at de kom og gik så meget hurtigere. De var mindre betændte, mindre og helede så meget hurtigere og med mindre pigmentering også.

 

Tidligere har jeg lyst til, at det kan tage halvanden uge, før en bums heler fuldt ud. Nu er de væk om cirka fire dage, og de bliver aldrig så store eller vrede som før.

 

 

 1. Hyper pigmentering ser lysere ud

Jeg har ikke været i solen for meget, og jeg har altid SPF og en hat, men jeg har bestemt bemærket, at hyper pigmenteringen på min pande er blevet lysere og går i stykker. Igen, ikke hvad jeg forventede at ske under graviditeten.

Jeg læste, at gua sha kan hjælpe med at nedbryde pigmenteringen, og det ser ud til at virke, så af den grund alene planlægger jeg at fortsætte med at gøre det! Jeg tilføjede også dette vitamin C-serum til min hudplejerutine i slutningen af ​​marts, og jeg tror, ​​det hjalp også meget.

 1. Reducerer hævelse

Gua sha trækker overskydende stillestående væske fra dit ansigt og fjerner det. Denne lymfatiske dræning er enorm for at reducere hævelse over hele dit ansigt. Det gør også et godt stykke arbejde med at tonere og forme din kæbe, kindben og øjenbryn. Hvis du er særlig oppustet om morgenen eller generelt, vil dette være en stor hjælp for dig.

 1. Reducerer fine linjer

Efter bare en måned begyndte jeg virkelig at bemærke, at de fine linjer omkring mine øjne var mindre synlige, især når jeg smiler rigtig stort – det er altid, når jeg bemærker dem mest.

Parret med denne anti-aging øjecreme med et naturligt retinol-alternativ har det været en fantastisk duo for mine øjne! Jeg har hørt, at gua sha fungerer som naturlig botox, og indtil videre er jeg enig!

 

 1. Det er afslappende

Endelig er denne praksis så afslappende. Det føles fantastisk, er en fantastisk måde at starte din dag på og er sådan en hurtig selvplejepraksis, der har så mange fantastiske fordele. Hvis du har haft en stressende dag, er det en fantastisk måde at hjælpe dig selv med at slappe af. Vi holder naturligvis så meget spænding i vores kæbe, og dette gør et godt stykke arbejde med at massere disse muskler.

Sådan bruges et Gua Sha-værktøj

Den nemmeste måde at vise dig, hvordan du bruger et gua sha-værktøj, er en video, så klik her for at se den! Hvis du hellere vil læse, er mine instruktioner nedenfor, så jeg håber, det hjælper også.

 1. Start med ren hud, og sørg for at anvende en fugtighedscreme eller ansigtsolie, så stenen let kan bevæge sig over din hud.
 2. Start i bunden af ​​nakken og bevæg dig opad med den glatte side. Gør dette mindst 3 gange. For hvert trin skal du gentage mindst 3 gange.
 3. Start derefter midt på hagen og skrab forsigtigt langs din kæbe til dit øre. Sving det i slutningen — dette hjælper med lymfedræning.
 4. Gå derefter til midten af ​​kinden, lige til siden af ​​din læbe. Skrab op mod øret igen – hver gang starter du fra midten af ​​dit ansigt og flytter gua sha-værktøjet udad mod dit øre.
 5. Kindben er næste, jeg elsker at bruge den buede del af min sten til dette.
 6. Gør dine øjne meget forsigtigt.
 7. Flyt derefter til din pande. Jeg starter ved mit øjenbryn og bevæger mig udad i slag udad, næsten som om du trækker solstråler på din pande. Vrik i slutningen af ​​hvert slag.
 8. Øjenbryn er næste, jeg løfter forsigtigt mit øjenbryn, hvilket jeg synes gør en enorm forskel og også føles godt.
 9. Placer din sten øverst, midt på din pande, og flyt den forsigtigt ned langs kanten af ​​dit ansigt, forbi dit øre, ned ad halsen og til toppen af ​​kravebenet. Når du har ramt din kraveben, skal du forsigtigt flytte den til midten af ​​kravebenet. Gentag 3x endnu en gang. Dette sidste trin fjerner al den opbyggede væske.
 10. Gør derefter den anden side af dit ansigt!

Hvor kan man købe et Gua Sha sten?

Du kan finde gua sha sten mange steder nu! Her på buddhist.dk går vi op i kvalitet. Køb den populære Gua sha her