Ændre dit liv – Ægte naturlig meditation på 5 min.

Det her indlæg vil introducere dig i en utrolig vigtig fremgangsmåde i meditationen. Det at være klar over hvorfor du vil meditere og være klar over hvad der sker mens du mediterer er så vigtig i meditationen. Bare at sidde musestille uden et sigte mens du mediterer er ikke meditations træning i det jeg har lært fra mine læremestre. Meditation er at sindet er i ligevægt. Når sindet så rykker sig og tankerne flyder, så skal du være klar over det og så ”lade være”.

Det er jo kroppen der sidder, ikke bevidstheden. Så medmindre din bevidsthed har baller, så er det altså kun kroppen som sidder ned.

Det vigtigste i at opnå resultater, er at tage et sigte på den vej du vil hen. Sigtet er som vinden som skal skubbe dig i den rigtige retning.

Det er noget du skaber… Det er ikke import fra asien, eller Made in China. Det er dig som skaber.

Lad os derfor altid starte med en god vilje og intention. Vi starter altid med at tage et godt sigte så din dag kan få en vind som leder dig den rigtige retning.

I at tage sådan et ønske om at være venlig, vågen og observerende vil din hverdag forandre sig, og der opstår en stor skønhed i dit liv. Du gør dig selv grænsefri og det er ægte skønhed.

At være en ærlig person overfor sig selv og andre hvor du kan være dig selv bekendt vedvarende har alt at gøre med ægte meditation.

Når vi sætter os ned og mediterer, sådan helt ærlig – hvor længe går der før vores tanker vandrer væk og vi tænker på andre ting. Jeg gør mig ikke til herre over hvor længe du kan sidde uden at tankerne danner sin egen lille historie/eventyr. Så hvis du mediterer i din dagligdag og synes at det er den helt rigtige måde for dig og det gør dig til et bedre menneske og din hverdag mere harmonisk, så endelig fortsætte, Men vil alligevel godt at du tilføjer en ekstra ingrediens til din meditation.  –

Prøv at sætte dig og meditere lidt og observere nu om det er kunstig eller naturlig meditation du laver.

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer