Fragt fra 29 kr. | Leveringstid: 1-3 hverdage | Fri fragt ved 499 kr.

Om Buddhist.dk

Jeg er vild med produkterne

Jeg er vild med livsstils og spirituelle produkter af én simpel årsag: De bringer harmoni og velvære i ens liv. I over 10 år har jeg deltaget i filosofiske, spirituelle og buddhistiske arrangementer, retreats og kurser. Det er en indre rejse som kun fortsætter.

3 grunde til at handle hos Buddhist.dk

Hvorfor jeg har startet webshoppen…

Jeg synes selv det har været svært, at finde de produkter man søger når man skal starte en praksis. Jeg har derfor oprettet shoppen for at tilbyde relevante produkter til en pris alle forhåbentlig kan være med til.

Jeg udvider hele tiden mit sortiment og forsøger at finde produkter som du kan bruge i din dagligdag og praksis.

Jeg vil altid gerne hjælpe…

Hvad betyder det? Det betyder at jeg altid gerne vil i dialog med dig. Har du brug for råd og sparring om dit produkt, så kan jeg komme med mine erfaringer og vejledning. Det kan være alt fra hvordan du bruger produktet rent teknisk, men også hvordan du kan integrere det i dit daglige liv.
For mig har det ingen betydning om du har købt produktet hos mig. Jeg vil altid gerne hjælpe dig uanset hvad, og hvis jeg ikke kan hjælpe dig, så kan jeg vejlede dig videre til den der muligvis kan.

Det giver dig noget i hverdagen…

Jeg elsker at finde produkter med betydning og som kan gøre en forskel for dig. Alle mine produkter bliver behandlet med respekt og nænsomhed da de har en spirituel betydning. Det har en betydning for mig at pakke dit produkt, og vide at du forhåbentlig kan få glæde af det. 🙏