logo2

Henrik Bjerregaard

Jeg har flere kurser i mindfulnes, har gennemført retreat/kurser og uddannelse, som er undervist af en anerkendt læremester. Jeg har flere års erfaring i individuelle sessioner med stress og angst ramte. 

 

Derudover tager jeg en 2 årig uddannelse til Bodhi-instruktør hos Erik Pema Kunsang. Bodhi instruktør er uddannet i den buddhistiske læring med fokus på meditation.

Jeg arbejder med det at være til, identitet og hvordan bevidstheden gøres fri af sit eget tankespin. Ved at kombinere kærlighed med et frigjort sind kan vi rejse gennem livet uhindret og løse problemer for os selv og andre på nye, kreative måder.

Begyndelsen

Jeg har flere års erfaring indenfor meditation og taget flere kurser i både Shamata og Vipassana meditation. 

I min undervisning gør jeg meget ud af at forklare om meditation og vise fremgangsmåden. Den lære jeg har fået fra munke og lærermester har givet mig en afslappet tilgang til udførelsen af meditation, hvor meditation ikke behøver at være stift og formelt, men fokus på “ikke gøren” og lade sig selv være. Det er meditation hvor man er undersøgende og tager et sigte.

Nuværende

Mit fokus er at undervise i den buddhistiske livsfilosofi med fokus på meditation. Jeg tager udgangspunkt i den læring jeg har fået igennem kurser og uddannelser. Derudover vil jeg min undervisning forklare relevant litteratur og give dig værktøjer til at implementere det i din hverdag.

Kontakt mig

Vi anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer