Holy Lama Ayurvedic Bade Olie

119,00 kr.

Holy Lama Ayurvedic Bade Olie

119,00 kr.

Denne revitaliserende badessens indeholder æteriske olier af bergamot, lavendel og ylang ylang.

Det vil blødgøre og nære din hud, når du tager et afslappende bad.
Fri for sulfater og parabener. Ikke testet på dyr.

Naturlig – Bæredygtig – Fair Trade

Holy Lama-produkter er overvejende lavet af naturlige ingredienser, og undgår brugen af ​​skrappe kemikalier eller syntetiske stoffer. Deres kropsplejeprodukter er veganske, GMO-fri, håndlavede og ikke testet på dyr.

Hvor det er muligt, bruger Holy Lama bæredygtige materialer til emballering. Under fremstillingen produceres mindre end 1 % spild, og alt affald bruges som brændstof eller kvægfoder, og dermed er CO2-fodaftrykket usædvanligt lavt!

De råmaterialer, der bruges til fremstilling, kommer primært fra lokale landmænd i Kerala og resten af ​​Indien, der bygger på over syv årtiers stærkt etablerede forhold til landmænd. Forretningen kører efter et ikke-kredit-princip, hvilket betyder, at alle landmænd og råvareleverandører får løn med det samme. Fabrikken betaler fair løn til personalet og fair priser til bønderne.

Kvinders virksomhed
Holy Lama Naturals er anerkendt i Kerala som en regeringsgodkendt kvindevirksomhed, hvor over 80% af fabriksarbejderne er kvinder.

De fleste kommer fra dårligt stillede baggrunde (dvs. enker eller forladt af en partner) og får en chance for at trives (igen) ved at arbejde hos Holy Lama Naturals.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 22253-382 Kategorier: ,

Størrelse:
100 ml.