Holy Lama – Deodorant

79,00 kr.

Udsolgt

Holy Lama – Deodorant

79,00 kr.

En deodorant med 100% naturlige ingredienser, velegnet til alle hudtyper.
Fri for sulfater og parabener. Ikke testet på aminaler.

 

Holy Lama Naturals Deodorant holder dig frisk hele dagen lang. Dens nøgleingrediens er kaliumalun – et naturligt forekommende antiseptisk mineral, der bruges til at hæmme væksten af ​​lugtgenererende bakterier.

Holy Lama deodorant tilbyder et sundt alternativ til mange andre produkter, da huden ikke absorberer dette mineral. En botanisk blanding af ren vanilje, ylang ylang, petitgrain og rosmarin vil efterlade dig frisk og selvsikker.

Naturlig – Bæredygtig – Fair Trade

Holy Lama-produkter er overvejende lavet af naturlige ingredienser, og undgår brugen af ​​skrappe kemikalier eller syntetiske stoffer. Deres kropsplejeprodukter er veganske, GMO-fri, håndlavede og ikke testet på dyr.

Hvor det er muligt, bruger Holy Lama bæredygtige materialer til emballering. Under fremstillingen produceres mindre end 1 % spild, og alt affald bruges som brændstof eller kvægfoder, og dermed er CO2-fodaftrykket usædvanligt lavt!

De råmaterialer, der bruges til fremstilling, kommer primært fra lokale bønder i Kerala og resten af ​​Indien, der bygger på over syv årtiers stærkt etablerede forhold til bønder. Forretningen kører efter et kreditfrit princip, hvilket betyder, at alle landmænd og råvareleverandører får løn med det samme. Fabrikken betaler fair løn til personalet og fair priser til bønderne.

 

Kvinders virksomhed
Holy Lama Naturals er anerkendt i Kerala som en regeringsgodkendt kvindevirksomhed, hvor over 80 % af fabriksarbejderne er kvinder. De fleste kommer fra dårligt stillede baggrunde (dvs. enker eller forladt af en partner) og får en chance for at trives (igen) ved at arbejde hos Holy Lama Naturals.

Ingredienser (INCI):
Aqua
Aloe Vera juice
Glycerylmonostearat
Vanille ekstrakt
Ylang Ylang olie
Petitgrain olie
Rosmarin olie
Tea Tree Olie
Troldnødolie
Potaske alun
Phenoxyethanol
Citronellol
Limonene
Benzyl alkohol
Benzylbenzoat

Udsolgt

Indtast din Email adresse og tryk på "send", så får du besked, når varen igen er på lager 

Varenummer (SKU): 22252 Kategorier: , ,

Indhold:
50 ml.