Krystal – selenit hjerte bekymringssten

79,00 kr.

Krystal – selenit hjerte bekymringssten

79,00 kr.

Hjerteformet selenit bekymringssten. Størrelsen er i gennemsnit 6 x 6 cm, men kan variere lidt mere eller mindre på grund af naturlige variationer i stenstørrelsen.

Selenit, stenen med engles vibrationer bliver stadig mere sjælden.

Vores fantastiske selenitprodukter fra Marokko er af stor skønhed og vurderes af mange til deres værdi. Alligevel er vores Selenite ikke dyrt, især i forhold til kvaliteten.

Navnet er givet til større gennemskinnelige selenitgips krystaller (CaSO4 · 2 H2O). Selenit dannes blandt andet ved oxidation af kalkholdige leraflejringer. I disse aflejringer er pyrit til stede. Ved forvitring (oxidation) af pyrit stammer sulfationer (SO42-).

Alligevel vil oxidationen af ​​leret forsure, hvilket igen opløser kalken (calcium opløses i sure miljøer). Dette tillader derefter, at Ca 2 + -ionerne (calcium) frigives, som derefter reagerer med sulfaterne til gips.

Selenit er undertiden forvekslet med kvarts (SiO2), fordi de ligner hinanden meget. De er imidlertid lette at skelne, fordi overfladen af ​​Selenite kan ridses med din fingernegl. Med Rock Crystal er dette ikke muligt, fordi dette mineral er meget hårdere.

Navnet Selenit kommer fra Selene, den græske gudinde for månen.

Oprindelse: USA, Mexico, Rusland, Østrig, Grækenland, Polen, Tyskland, Frankrig, England.

På lager

Varenummer (SKU): 1492-77 Kategorier: ,
Størrelse:
±6X6
Materiale:
Mineral
Farve:
Hvid
Total vægt:
117 gram