Lapis Lazuli (sten)

39,00 DKK

Lapis Lazuli (sten)

39,00 DKK

Bekymringssten er glatte, polerede ædelsten, der bruges til at berolige stress og lindre angst. De kommer normalt i form af en oval med en fordybning i tommelfingeren. Mens oprindeligt normale klipper, der findes i vandområder, blev brugt til formålet, fremstilles disse dage ofte bekymringssten ved hjælp af ædelsten.

Sådan bruges
Hold bekymringsstenen mellem pegefingeren og tommelfingeren, og flyt forsigtigt tommelfingeren frem og tilbage hen over stenen. Denne handling, hvor man bevæger sin tommelfinger frem og tilbage hen over stenen, stimulerer håndnerven, der reducerer stress. Det er et naturligt hjælpemiddel til selvberoligende, den enkleste form for naturlig medicin.

Historie
Brugen af ​​bekymringssten har mange oprindelser. Dens anvendelse er rapporteret i det gamle Tibet, Grækenland, Irland og med mange stammer i Amerika. Bekymringssten fremstillet af havvand blev generelt brugt af gamle grækere. Indfødte amerikanske stammer ville give deres bekymringssten videre til yngre generationer og skabe en følelse af forbindelse med deres forfædre.

Bemærk:
Prisen er pr. sten. Du modtager ikke alle tre sten på billedet, hvis du køber en.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 13250 Kategori:

Beskrivelse

Størrelse:
3.5-4.5 cm.
Bemærk:
Prisen er pr. sten. Du modtager ikke alle tre sten på billedet, hvis du køber en.