Mala ametyst/ aventurin/ bjergkrystal + ohm

199,00 kr.

Mala ametyst/ aventurin/ bjergkrystal + ohm

199,00 kr.

Halskæde med 108 perler af ametyst, blå aventurin og klar kvarts og ohm charme.(*)
Kan også bruges som mala til at tælle mantraer. Kommer i en bomuldsgavepose.

Ametyst har en åndelig kvalitet, der kan bruges til at hjælpe med at komme ind på højere niveauer af bevidsthed. Det kan tjene som en bro mellem det fysiske og det æteriske rige.(**)

Aventurine hjælper dig med at gøre dine drømme til virkelighed. Det stimulerer beslutningstagning, entusiastisk indsats og kreativitet.(**)

Bjergkrystal eller klar kvarts er en kraftfuld helbredende sten og energigiver. Det stimulerer klar tænkning og opfattelse. Det støtter dig i at forbinde dig med din indre visdom. Renser og styrker både den energiske og fysiske krop, såsom immunsystemet.(**)

Mala
En mala er oprindeligt et hinduistisk og buddhistisk redskab til bøn og meditation. Det bruges til at tælle mantraer under meditation.

Et mantra er en samling af ord, ofte fra sanskrit, som gentages flere – traditionelt 108 – gange.

Mens du gentager, fokuserer du på ordenes betydning og vibration, eventuelt kombineret med den medfølgende visualisering.

Ved at træne i en meditationspraksis som denne, kommer dine tanker til ro, og din krop slapper af. Nu om dage bliver en mala også brugt som modetilbehør.

* Dette produkt er fri for nikkel, bly og cadmium; hvilket betyder, at sådanne elementer ikke er til stede eller i de begrænsede mængder, der er tilladt i henhold til de europæiske produktsikkerhedsstandarder.

** Denne information er ikke blevet videnskabeligt bevist; den er baseret på erfaringer fra brugere og behandlere. Eventuelle helbredende egenskaber er på ingen måde beregnet til at erstatte diagnose eller behandling af en kvalificeret terapeut eller læge. Hvis du er i tvivl om dit helbred, skal du kontakte en læge.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 12533-320 Kategorier: ,

Størrelse (Sten):
8 mm.

Længde:
ca. 44 cm.