Mala i violet træ – Elastisk

99,00 kr.

Udsolgt

Mala i violet træ – Elastisk

99,00 kr.

Denne mala har 108 træperler.
Den har en elastisk ledning, så den også let kan bæres som et armbånd.

Strengen af ​​perler bruges hovedsageligt til at tælle gentagne mantraer. Så faktisk tjener det samme formål som en rosenkrans.

Perler lavet af halvædelsten, perler, skal, bodhi frø eller træ kan tjene alle mulige mål, som at tælle ethvert mantra eller andre former for bøn, buer, gå-rundt og lignende.

Snoren er den samme for hver mala og skal være lavet af ni tråde, der symboliserer Buddha Vajradhara og de otte Bodhisattvas.

Perlen i slutningen står for visdom, der realiserer tomhed, og den cylindriske perle oven på den store perle symboliserer selve tomrummet. Sammen symboliserer de triumfen over alle modgang.

Det er vigtigt, at vores tanker er rene, mens vi reciterer eller synger mantraet. Mantra er den praktiske anvendelse af hemmelige kræfter, som kan hjælpe vores fremskridt.

Mantra betyder en samling bogstaver fra alfabetet. Effekten kommer til udtryk ved at gentage mantraet igen og igen; dette bliver mere dybtgående, når man fortsætter reciteringen.

Væsentlig er den lyd, der produceres under recitering. Denne lyd skaber et unikt åndeligt aftryk på den person, der reciterer.

De siger, at et mantra er som et menneske; der er forskellige stadier at gå igennem, inden de når den endelige effekt: “Renselse af mentale indtryk.”

Der er forskellige mantraer med en iboende potentiel kraft; disse kan kun overføres personligt fra mester til indvielse.

De er de såkaldte “Siddha Mantras”. Nogle malas har to tælleenheder med billeder af Vajra og Bell.

I buddhismen er den symbolske betydning af disse billeder “metode og visdom, det maskuline og feminine princip.”

Dyrbenet symboliserer alle væseners forbigående tilstand. Disse tælleindretninger bruges under tilbagetog og reciterer 100.000 mantraer.

Udsolgt

Indtast din Email adresse og tryk på "send", så får du besked, når varen igen er på lager 

Varenummer (SKU): 2493 Kategorier: ,

Størrelse pr. sten:
6 mm.