Mala med sort agat

129,00 kr.

Mala med sort agat

129,00 kr.

Agat er en god støtte til meditation og er en kraftig helbredende sten. Det har en jordforbindelse og mindsker følelsen af ​​jalousi, misundelse, frygt og stress.

Det fremmer fysisk og mental styrke og stabilitet. Det er også en god sten til beskyttelse.

Strengen af ​​perler bruges hovedsageligt til at tælle gentagne mantraer. Så det tjener faktisk det samme formål som en rosenkrans.

Perler lavet af (semi-) ædelsten, perler, bodhi frø eller træ kan tjene alle mulige mål, som at tælle enhver form for mantraer eller andre former for bøn, buer, gå-rundt og lignende.

Snoren er den samme for hver mala og skal være lavet af ni tråde, der symboliserer Buddha Vajradhara og de otte Bodhisattvas.

Den større perle i slutningen står for visdom, der realiserer tomhed, og den cylindriske perle oven på den store perle symboliserer selve tomrummet. Sammen symboliserer de triumfen over alle modgang.

Mala med 108 perler bruges, mens man reciterer eller synger mantraerne. 108 er det ideelle nummer til alle slags formål.

Det er vigtigt, at vores tanker er rene, mens vi reciterer eller synger mantraet. Mantra er den praktiske anvendelse af hemmelige kræfter, som kan hjælpe vores fremskridt.

Mantra betyder en samling bogstaver fra alfabetet. Effekten opnås ved at gentage mantraet igen og igen; dette bliver mere dybtgående, når man fortsætter denne recitation.

Væsentlig er den lyd, der produceres under recitering. Denne lyd skaber et unikt spirituelt aftryk på den person, der reciterer.

De siger, at et mantra er som et menneske; der er forskellige stadier at gå igennem, inden de når den endelige effekt: “Renselse af mentale indtryk.”

Der er forskellige mantraer med en iboende potentiel kraft; disse kan kun overføres personligt fra mester til indvielse.

Disse er de såkaldte “Siddha Mantras”. Nogle malas har to tælleenheder med billeder af Vajra og Bell.

I buddhismen er den symbolske betydning af disse billeder “metode og visdom, det maskuline og feminine princip.”

Dyrbenet symboliserer alle væseners forbigående tilstand. Disse tælleindretninger bruges under tilbagetog og reciterer 100.000 mantraer.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 2343-173 Kategorier: ,

Størrelse per sten:
8 mm.

Vægt:
93 gram