Mala – Tigerøje (Lotus vedhæng)

149,00 kr.

Udsolgt

Mala – Tigerøje (Lotus vedhæng)

149,00 kr.

Tigerøje er en kvarts blandet med jernforbindelser, som giver den karakteristiske stribede effekt.

Tigerøje har en stærk forbindelse med solen og solar plexus. Stenen er varmende, opløftende og ‘brænder’ negative påvirkninger. Det revitaliserer og får dig til at føle dig mere energisk. (*)

Mala
Perlestrengen bruges hovedsageligt til at tælle gentagne mantraer. Så faktisk tjener det samme formål som en rosenkrans.

Perler lavet af (halv)ædelsten, perler, bodhi frø eller træ kan tjene alle slags mål, som at tælle enhver form for mantraer, eller andre former for bøn, sløjfer, gå-runder og sådan.

Snoren er den samme for hver mala og bør være lavet af ni tråde, der symboliserer Buddha Vajradhara og de otte Bodhisattvaer.

Mala med 108 perler bruges, mens man reciterer eller synger mantraerne. 108 er det ideelle tal til alle slags formål.

Det er vigtigt, at vores tanker bliver rene, mens vi reciterer eller synger mantraet. Mantra er den praktiske brug af hemmelige kræfter, som kan hjælpe vores fremskridt. Mantra betyder en samling af bogstaver fra alfabetet.

Effekten vil ske ved at gentage mantraet igen og igen; dette bliver mere dybtgående, når man fortsætter denne recitation.

Væsentlig er den lyd, der produceres, mens du reciterer. Denne lyd skaber et unikt spirituelt aftryk på den person, der reciterer.

De siger, at et mantra er som et menneske; der er forskellige stadier at gå igennem, før man når den endelige effekt: “Rensning af mentale indtryk.” Der er forskellige mantraer med en iboende potentiel kraft; disse må kun personligt overføres fra Mester til indviet.

Det er de såkaldte “Siddha-mantraer”. Nogle malaer har to tælleapparater med billeder af Vajra og Bell. I buddhismen er den symbolske betydning af disse billeder “metode og visdom, det maskuline og feminine princip.” Dyreknoglen symboliserer forbigående tilstand af alle væsener. Disse tælleapparater bruges, mens de laver et retreat og reciterer 100.000 mantraer.

*Ovennævnte information er ikke anerkendt videnskabeligt, men er baseret på erfaringer og resultater fra brugere og behandlere.

Udsolgt

Indtast din Email adresse og tryk på "send", så får du besked, når varen igen er på lager 

Varenummer (SKU): JBSasxz Kategorier: ,

Størrelse (Sten):
8 mm.

Længde:
34 cm.

Omkreds:
68 cm.