Manipura chakra æterisk olie Aromafume

39,00 kr.

Manipura chakra æterisk olie Aromafume

39,00 kr.

Aromafume naturlig Manipura chakra æterisk olieblanding til aromadiffusion, for at balancere og revitalisere solar plexus chakra.

Manipura – tredje chakra-duftområde: Mynte, citrongræs, bergamot, palisander, kamille, rosmarin, egemos, vanilje, sandal, moskus.

Emballage: Glasflaske i papkasse. Information på etiketten på engelsk, flyer inkluderet på hollandsk, tysk, fransk, italiensk og spansk.

Lavet i Indien.

Aromafume 7 Chakra æteriske olier til aromadiffusion
Aromafume 7 Chakra Æteriske olier er udviklet til at åbne og afbalancere de vigtigste chakraer i din krop med aromaerne af berigede æteriske olier.

De 7 chakra-dufte er nøje udvalgt af en verdenskendt indisk chakra-specialist. Chakraer hjælper med at puste nyt liv i krop, sind og ånd ved at kanalisere ‘prana’, vores usynlige vitale livskraft, der strømmer gennem chakraerne og holder dem på linje og flydende.

Produkt Specifikationer
Naturlig æterisk olie til aromadiffusion
Med IFRA-kompatible fine aromatiske ingredienser
Glasflaske á 10 ml

Advarsler!
Kun til ekstern brug, må ikke indtages.
Undgå kontakt med øjnene, hvis det er tilfældet, skyl øjnene med vand.
Kontakt en læge før brug, hvis du er gravid eller ammer, eller hvis der opstår udslæt eller efter kontakt med øjnene.
Holdes væk fra børn og kæledyr.
Placer væk fra vinduer/træk.
Opbevares på et køligt og tørt sted.
Små duft- og farvevariationer findes i naturlige olier, men er testet og godkendt inden for acceptable grænser.

Aromafume – naturlige duftprodukter
Aromafume er en familievirksomhed, der kombinerer den ældgamle kunst at lave naturlige duftprodukter med aromaer, der passer til vores moderne tid.

Indien er hjemland for mange krydderier, urter og harpikser og har en gammel tradition for at lave duftprodukter som røgelse og parfume.

Derudover har Indien en rig ayurvedisk tradition, hvor meget viden er tilgængelig om de helbredende virkninger af alle slags urter, blomster og planter.

Det indbyrdes forhold mellem krydderihandlen og ayurvediske principper resulterede i udveksling af viden og udvikling af mange smukke produkter.

På lager

Varenummer (SKU): 17973-294 Kategorier: ,

Indhold:
10 ml.