Yogapude – Sort

249,00 kr.

Udsolgt

Yogapude – Sort

249,00 kr.

En yogapolster er en tæt pakket pude, der bruges til at støtte ryg, ben, nakke, bryst og hamstrings, mens de er i specifikke yogapositioner. Kommercielt kommer disse bolster normalt i en rektangulær eller cirkulær form.
Vores yogastøtter er designet til en række aktive og genoprettende yogapositioner og understøtter din krop til total afslapning og dybere effektivitet. Vores yoga bolsterovertræk er lavet af rent 100% bomuldsstof, som nu fås i 4 dejlige farver.
Selvfølgelig kan du tage noget af udfyldningen for at gøre støtten mindre høj, for eksempel: til støtte for lænden.

Med lynlås og indvendig pude, der kan rumme 2,75 kg boghvedeaff.
Maskinvaskbar.
Med ekstra bomulds inderpude, af ubleget bomuld med mund.

Anbefalet: Vi anbefaler at bruge 2 puder til skulderøvelse, en pude i den rigtige størrelse ville være for tung. Desuden kan du på denne måde tilpasse højden afhængigt af fleksibiliteten i nakke og hoved og hvad der er nødvendigt. På billedet nedenfor ser du brugen af ​​to puder, en i dette format og en i mindre størrelse.

Yogi & Yogini-meditation
Under vores brand Yogi & Yogini Meditation markedsfører vi produkter, der er en god støtte til din meditationspraksis. Gør dit meditationsmoment til et dagligt wellness-ritual. De rigtige materialer understøtter din koncentration og komfort. Så du kan træne dit sind mod kærlig venlighed, medfølelse og visdom uden at blive distraheret.

Udsolgt

Indtast din Email adresse og tryk på "send", så får du besked, når varen igen er på lagerVarenummer (SKU): 8119 Kategorier: , , , Tags: , ,
Størrelse:
38x28x15 cm.
Materiale:
Bomuld
Fyld:
Boghvedeskaller
Farve:
Sort