Or Tea’ Grøn te

69,00 DKK

Udsolgt

Or Tea’ Grøn te

69,00 DKK

Tilbage i Ming-dynastiet er Ginseng Green Tea den te, der serveres til den kejserlige familie. Premium grøn te infunderet med Ginseng-rod, begge består af høje niveauer af antioxidanter, der bringer det bedste fra begge verdener i en kop. Ginseng Beauty vil gøre dig smuk indeni og udenpå.

 

Aroma: Et pust af frisk ginseng
Smag: En meget tydelig sød eftersmag, der dvæler
Ingredienser: Grøn te, lakridsrod, citrongræs, naturlig ginsengrod
Certificeret organisk af LACON Ltd.
Brug: 1 afrundet teskefuld te i en sil pr. 200 ml
Vandtemperatur: 80 ° C / Lad stejle i 3-5 minutter / Drikke temperatur: 70 ° C

Grøn te
bliver plukket, visnet og rullet. Det oxideres ikke, fordi oxidation forhindres ved tilførsel af varme under rulleprocessen. Samtidig er bladene formet ved at krølle med fingrene og presse ind i wokens sider. Bladene rulles derefter, og der er skabt utallige former, hver med forskellige smag. Bladene får derefter deres sidste fyring for at tørre dem fuldt ud, hvorefter de er færdige. Væsken af ​​en grøn te er typisk en grøn eller gul farve, og smag spænder fra velsmagende, græsklædte (panfyrede teer) til friske dampede grønne (dampede teer) med mild, vegetabilsk lignende snerpethed. De mere populære sorter af grøn te inkluderer Dragon well (også kendt som Lung Ching), Genmai Cha, Gyokuro, Krudt, Hojicha, Pi Lo Chun og Sencha, for blot at nævne nogle få.

Or Tea? ™
er et premium te-mærke med en stærk kinesisk arv, der afspejler den årtusind gamle tradition.
Ved at genskabe denne legendariske drink som en kunstform hilser Or Tea ™ varmt velkommen til en ny generation af tedrikkere, der beriger deres liv med denne gamle, men alligevel moderne brygge.

Udsolgt

Varenummer (SKU): 2237 Kategorier: ,

Beskrivelse

Økologisk:

Ja

Koffein:

Ja, indeholder koffein

Vægt:

75 gram