Orgonit Pyramide selenit livets blomst

159,00 kr.

Udsolgt

Orgonit Pyramide selenit livets blomst

159,00 kr.

Orgon betyder livsenergi (chi, æter eller prana). Orgonit er en sammensætning af krystal, harpiks og metal. Det beskytter mod skadelig (elektromagnetisk) stråling og anden energiforurening. Orgonit har en generel afslappende effekt og fremmer fysisk og åndelig sundhed.(*)

Orgonitpyramiden er specielt lavet til at balancere energifelter i dit opholds- eller arbejdsrum. Pyramiden kan også puttes i bukselommen eller under en pude. For at aktivere orgonitpyramiden til din aura skal du holde den i dine hænder i mindst 20 sekunder.

Denne pyramide er lavet af det, man populært kalder selenit, men er i virkeligheden satinspat. Selenit og satinspat er begge forbundet med det sjette chakra (det tredje øje) og det syvende chakra på kronen. Ideel til meditation, koncentration og åbning af din højere bevidsthed. (*)

*Denne information er ikke videnskabeligt bevist, den er baseret på terapeuters og brugeres erfaringer. Søg sund professionel medicinsk behandling, når det er indiceret for enhver tilstand.

Udsolgt

Varenummer (SKU): 78293-3 Kategori:

Størrelse:
7 x 7 x 6 cm.