Palo Santo armbånd med Huayruro perler – Elastik

99,00 kr.

Palo Santo armbånd med Huayruro perler – Elastik

99,00 kr.

Palo Santo elastisk armbånd med huayruro frø, lavet af bæredygtigt høstet Palo Santo. Disse naturligt farverige frø har siden inkatiden været kendt som et tegn på lykke og velstand.

Håndlavet, med øje for håndværkernes og naturens ve og vel.

Huayruro frø
Huayruro er frøene af Ormosia coccinea, en bælgplante, der er almindelig i Peru. Huayruro betyder noget som ‘Lucky berry’. Det heldige bær vokser i en bønnelignende skal.

I regntiden springer frøene op på grund af vekslen mellem regn og sol og falder til jorden. Disse frø er blevet høstet i generationer for at lave smykker.

Bærets tiltrækningskraft kommer ikke kun fra deres smukke røde farve, men også fra den kraft, disse frø siges at have. De er kendt for at bringe lykke og velstand og frastøde negative energier og onde ånder.

Forsigtig: Ikke egnet til børn og læg dem ikke i munden, frøene er giftige, hvis du spiser dem!

Kvaliteter af Palo Santo
De oprindelige folk i Andesbjergene har i århundreder brugt Palo Santo til at afværge negativ energi. Når dette hellige træ brændes, renses negativ energi, fred og harmoni genoprettes, og forbindelsen med moder jord styrkes.

Traditionen tro har Palo Santo en naturlig smertelindrende, afstressende og afslappende effekt. Palo Santo har en behagelig forfriskende og opløftende duft. Aromaen af ​​Palo Santo kan hjælpe med at tydeliggøre din aura og/eller fremme positive følelser og glæde.

SERFOR certificerede Palo Santo produkter
Denne Palo Santo kommer fra skove, der er forvaltet, godkendt og certificeret af Ministeriet for landbrug og kunstvanding (SERFOR) i Peru.

Kun Palo Santo træer og grene, der er faldet naturligt og forblevet på jorden i mindst 3 til 4 år, bruges. Denne måde at høste på skader ikke naturen, og der bruges kun træ med en rig aroma.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 19907-230 Kategorier: , ,

Størrelse (Sten):
6 til 8 mm.

Længde:
17 til 18 cm. Elastisk