Palo Santo fjer – halskæde

99,00 kr.

Udsolgt

Palo Santo fjer – halskæde

99,00 kr.

Palo Santo fjer halskæde med vokssnor, justerbar i størrelse. Håndlavet fra bæredygtigt høstet Palo Santo,
med øje for håndværkernes og naturens ve og vel.
Længde (min/max): 38-70 cm.

Symbolik af fjer
Den symbolske og magiske værdi af fjeren afspejles i forskellige kulturer, herunder indianer. Fjer blev og bliver stadig båret for at hjælpe med at kommunikere med Helligånden. Fjer kommer fra fugle, der flyver gennem himlen; deres fjer ses som symboler på åndelig udvikling, højere syn og himmelsk, guddommelig visdom. Fjeren har en stærk forbindelse med element af luft / æter / rum.

Kvaliteter af Palo Santo (helligt træ)
De oprindelige folk i Andesbjergene har i århundreder brugt Palo Santo til at afværge negativ energi. Når dette hellige træ brændes, renses negativ energi, fred og harmoni genoprettes, og forbindelsen med moder jord styrkes. Traditionen tro har Palo Santo en naturlig smertelindrende, afstressende og afslappende effekt. Palo Santo har en behagelig forfriskende og opløftende duft. Aromaen af ​​Palo Santo kan hjælpe med at tydeliggøre din aura og/eller fremme positive følelser og glæde.

SERFOR certificerede Palo Santo produkter
Denne Palo Santo kommer fra skove, der er forvaltet, godkendt og certificeret af Ministeriet for landbrug og kunstvanding (SERFOR) i Peru. Kun Palo Santo træer og grene, der er faldet naturligt og forblevet på jorden i mindst 3 til 4 år, bruges. Denne måde at høste på skader ikke naturen, og der bruges kun træ med en rig aroma.

Udsolgt

Indtast din Email adresse og tryk på "send", så får du besked, når varen igen er på lager 

Varenummer (SKU): 19921 Kategorier: , ,

Længde (min/max):
38-70 cm

Størrelse (Fjer):
6 cm.