Pudder shampoo Rose økologisk

95,00 kr.

Udsolgt

Pudder shampoo Rose økologisk

95,00 kr.

Rosepulvershampoo har en beroligende, harmoniserende og fugtgivende virkning. Hår får en naturlig glans, mere volumen og bliver behageligt blødt. Den fortryllende rosen duft fremmer indre balance. Ideel til fint til normalt, ikke for beskadiget hår.

Emballage: Aluminiumskrukke med engelsk etiket
Fremstillet i: Østrig

Brugsanvisning
Afhængig af hårlængden, masser 1 eller 2 teskefulde pulver i vådt hår og skyl. Gentag denne proces; den første vask opløser fedt og fjerner snavs, med den anden vask udvikles naturligt skum, der giver næring til hår og hovedbund.

Eliah Sahil – naturlig · certificeret økologisk · vegansk
Når mennesket er i harmoni med sig selv, lever han også i harmoni med naturen og har derfor evnen til at ændre denne verden i en positiv retning. Eliah Sahil fremstiller produkter, der afspejler naturens renhed. Alle produkter er lavet af højkvalitets naturlægemidler, plante- og blomsteressenser og mineraler. De organiske råmaterialer fås hovedsageligt fra små landmænd fra Indien og Afrika. Eliah Sahil værdsætter livet for alle levende ting og bruger derfor ikke dyreingredienser eller dyreforsøg.

Zero Waste Cosmetics
Eliah Sahil bruger cellulosemærkater fremstillet af innovativt stenpulver og trykfarve uden mineralolier, opløsningsmidler eller tilsætningsstoffer. Disse mærker kræver op til 80% mindre vand under produktionen. Og bedst af alt: ingen træer skal fældes for at lave dette papir. Aluminiumsemballagen og glasflaskerne er 100% genanvendelige. De bruger kun bioplast fremstillet af vedvarende sukkerrør og bruger ikke konventionel plast.

Eliah Sahil produkter er:
Vegansk
100% naturlige råvarer fra økologisk landbrug
ICADA certificeret
Social & Fair
Vinder af Healthy Living Award 2018

Eliah Sahil-produkter er fri for:
Overfladeaktive stoffer, Gluten, Palmeolie
Parabener, parafin, silikoner
Dyreforsøg og dyreingredienser
Kemiske duftstoffer, konserveringsmidler
Mikroplast

Udsolgt

Varenummer (SKU): 13072 Kategori:
Vægt:
100 gram
Økologisk
Total vægt:
140 gram