Raps voks duftlys – Palo Santo

49,00 kr.

Raps voks duftlys – Palo Santo

49,00 kr.

Dette økologiske Palo Santo duftlys er lavet af 100% vegetabilsk rapsvoks, med tilsætning af ren Palo Santo olie. Palo Santo har en stærk rensende og rensende effekt, som giver rum i huset en behagelig og afslappende atmosfære. Dette Palo Santo raps vokslys er udviklet af Phoenix Import og lavet på traditionel vis i Belgien.

Glasset med traditionelt peruviansk mønster kan genbruges, når det er tomt, som atmosfærisk belysning.
Med dette lys af Fair Trade kvalitet og lang brændetid er du sikret mange hyggelige timer i en optimeret stemning.

Palo Santo:
Palo Santos fordele rækker vidt og bredt. Det er blevet kaldt magisk, mystisk, sjældent, helligt og unikt. Dette duftende træ er højt anset åndeligt blandt shamaner og healere og er blevet brugt i hellige ritualer og til rensende formål i tusinder af år af de oprindelige folk i Sydamerika. Det er også meget populært i Europa.

Produkt Specifikationer:
Duft: Palo Santo 100% ren olie
Brændetid 25 timer.
Ikke-GMO raps fra Tyskland.
Genanvendt firkantet glas, der kan genbruges som stemningsbelysning.

Brugsanvisning:
Brænd mindst en time pr. tomme stearinlysdiameter hver gang stearinlyset tændes for at sikre den bedste brændeeffektivitet.
Brænd ikke længere end 4 timer ad gangen.
Trim vægen til 0,5 cm hver gang du tænder stearinlyset.
Stop brugen, når der er 1,3 cm voks tilbage i bunden.
Duftlys, 100% vegetabilsk økologisk rapsvoks i genbrugsglas. Lyset er lavet på traditionel vis i Belgien med parabenefri duftolier. Biologisk nedbrydelig og derfor uskadelig for mennesker og miljø.

Opmærksomhed!
Placer utilgængeligt for børn og kæledyr.
Må ikke placeres på et trækfuldt sted.
Efterlad ikke en brændende ild uden opsyn.
Placer på en varmebestandig overflade.
Når voksen er helt smeltet, skal du kun flytte lyset forsigtigt, hvis det er nødvendigt, da vægen nemt kan flyttes til siden af ​​glasset.

Raps voks
Rapsvoks er lavet af rapsolie, indeholder ingen giftige ingredienser og er ikke skadeligt for miljøet. Tværtimod hjælper og beskytter raps jorden for fremtidige afgrøder, mens planten producerer olie og dyrefoder. Voksen er også venlig over for mennesker og dyreliv og har et mindre kulstofaftryk end for eksempel sojavoks, da den dyrkes og forarbejdes i Europa.ingsstav er bundet sammen med en snor.

På lager

Varenummer (SKU): 12310-297 Kategorier: ,

Størrelse:
6 x 6 x 6 cm.

Brændetid:
Ca. 25 timer