• Dato og tid

  11 Nov 2020 – 22 Nov 2020

 • Sted

  L’Engayresque,

  34650 Roqueredonde, Frankrig

 • Niveau?

  Alle kan deltage

 • Transport?

  Transport er ikke inkluderet

 • Pris

  16900 Kr.

 • Support

  Vi yder altid online support

Bestil ophold på dette Retreat center

Udfyld venligst formularen, så jeres booking bliver registreret.
Vi vender hurtigt tilbage med den endelige bekræftelse og link til betaling.

Hvorfor bruge Buddhist.dk til din rejse?

Buddhist.dk er formidler af spirituelle og buddhistiske retreatcentre. Vi har viden og erfaring fra de buddhistiske og spirituelle centre. Vi har tæt kontakt til de centre vi tilbyder rejser til. De fleste af centrene har jeg aktivt selv deltaget hos. Jeg kan derfor stå inde for læringen, oplevelsen og det udbytte turen har potentiale til at give dig.

De udvalgte steder og kurser er for alle med interesse indenfor indre velværd. Du behøver ikke, at være buddhist eller have stor viden omkring buddhismen. Såfremt det er et kursus hvor der kræves en speciel viden, så vil det fremgå af oversigten. Kurserne er designet til folk som har interesse og lyst til at lære mere om sig selv og opnå klarhed, ligevægt og positivitet i sin hverdag.

Booking:

Vi har direkte kontakt til centrene hvor vi gennemføre den bestilling du har foretaget igennem os. Du skal derfor ikke tænke på at vente på mails fra stederne eller foretage opringninger m.m. Alt ordnes igennem os så du hele vejen igennem får råd og vejledning.

Vejledning:

Efter bestillingen og betalingen er gennemført vil du indenfor kort tid få tilsendt billet/blanket for tilmeldingen til opholdsstedet/kurset. Derudover får du vejledning til at komme derhen. Du har altid mulighed for digital support.

Klar til turen:

At tage på en ferie hvor det er et spirituelt opholdssted kan for nogle være grænseoverskridende. Du får tilbudt en lille videooptagelse fra os hvor vi forklarer om stedet, hvad du kan forvente m.m. Det er noget du kan anmode om efter bestillingen.

Support under turen:

Du kan altid kontakte os under turen hvis du har spørgsmål. Jeg er selv aktivt deltagende i mange kurser. Jeg kan ikke nå at være med til alt. Såfremt jeg deltager i samme kursus som dig vil jeg sende besked ud til dem der har bestilt et ophold i samme tidsrum. Du er altid velkommen til at henvende dig til mig.

Indhold

Unik chance for et fordybelsesretreat i Frankrig. På denne rejse får du hele pakken

 • Mediation
 • Undervisning
 • Indre fordybelse
 • Socialt samvær
 • Natur
 • Indre ro

Kurset er for alle. Der er ingen krav om at du skal være buddhist eller have kendskab til buddhismen. Det vigtige er at du er interesseret i at lære dig selv at kende, blive en bedre udgave af dig selv og skabe mere ro og positivitet i dit liv.

Du rejser i en gruppe, hvor der er en dansk talende guide med fra starten. Du kan derfor slappe helt af og nyde hvert minut på din rejse til et af verdens mest anerkendte retreat centre for indre udvikling.

Meditation og fordybelse

Få et ophold med ro og velværd. Du vil finde frem til “hvem du er” Det kan bruges til at udvikle positivitet, velvære, balance og ro i dit liv. At blive bekendt med meditation og lære at bruge den korrekt har en påvirkning på hele vores tilgang til livet og vil påvirke alle ens omgivelser.

Indre udvikling

Tekst er på vej