Ritual tromme Damaru + cover

169,00 kr.

Ritual tromme Damaru + cover

169,00 kr.

Fascinerende og mystisk damaru (tromme), smukt dekoreret med en farverig silke kvast og frynser, der ser ekstremt slående ud og producerer en perfekt lyd.

Let at rulle sammen for at blive pakket i en silkebrokadeboks til rejser. Perfekt lyd og balance, rituel tromme af fremragende kvalitet. Den nøjagtige tonehøjde og lyd på tromlen varierer afhængigt af fugtighedsforhold, temperatur og så videre.

Farven på etuiet er enten i gul eller rød.

Damaru rituelle tromme
En damaru bruges traditionelt under hinduistiske og buddhistiske pujas og andre bønceremonier. Spillet langsomt og metodisk ledsager damaru-dronningen de spøgende melodier og chants af Chöd-ritualet, som er akkompagnement til de indre meditationer og visualiseringer, der er kernen i denne åndelige praksis. Normalt anvendes den større Chod-tromle til denne type praksis, men også en damaru kan bruges.

Damaru symbolik
Lyden af ​​damaru ses som et symbol på tomhed eller shunyata. De to trommer, der er slået sammen, repræsenterer relativ og ultimativ Bodhicitta. Formen på damaru har rødder i det gamle Indien – hvor den ene side af tromlen ses som repræsenterer den mandlige energi af metoden, og den anden repræsenterer kvindens kreative energi af visdom.

I tantriske buddhistiske ritualer instruerer damaru os og minder os om ubestandighed, når lyden indkalder de kvindelige guddomme kaldet Dakinis. En anden fortolkning af lyden fra Damaru antyder, at tromlen skildrer kræfterne i hjerterytmen.

I hinduismen, især af Shiva-hengivne, antages det, at Shivas slag af Damaru producerede den allerførste lyd (nada). Denne første lyd blev lavet i tomhedens tomrum. Shiva begyndte sin skabelsesdans til Damaru-rytmen. Fra hans dans blev verden til.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 15934-314 Kategorier: , Tag:

Størrelse:
13 x 11 x 7 cm.