Røgelsespinde – Medicin Buddha

39,00 kr.

Røgelsespinde – Medicin Buddha

39,00 kr.

Tibetanske OM-røgelser produceres i overensstemmelse med de principper, der er beskrevet i den tantriske tekst Kavavira, som udførligt beskæftiger sig med lægeplanter med forskellige formål og mål for menneskers sundhed og velfærd og deres levende miljø.

Disse er af den fineste kvalitet, en 100% naturlig, håndlavet tibetansk røgelse til rådighed, og bruges på grund af deres betydning for menneskers sundhed, lykke, ro i sindet og velstand. I henhold til tibetanske buddhistiske tantriske skrifter vil disse røgelser tilskynde til en rensningsproces og frigørelse af stress, og de vil eliminere urolige energier, der i vid udstrækning kan være truende i opholds- eller arbejdsområdet.

Ingredienserne i alle disse røgelser kommer fra “hellige” urter og planter ifølge buddhistisk religion. Høstning er i respekt for naturen, og planterne tørres og forarbejdes på en traditionel måde. Disse røgelser bruges under tilbedelse derhjemme, offer- og renselsesritualer og når man praktiserer yoga og meditation.

På lager

Varenummer (SKU): 161814-270-273 Kategorier: ,

Produkt Specifikationer:
Sammensætning: Enebærblad, Spikenard, Bezon, Saffron, Sandeltræ, Nagi.
Antal: 30 pinde.
Brændetid 1 røgelsespind: ± 45 minutter.
Størrelse: længde ± 20 cm – tyk ± 3 mm.
Produceret af tibetanere i Nepal.
Leveres med en folder på engelsk, hollandsk, tysk, fransk og italiensk.

Du kunne også være interesseret i...