Salt krystal lampe

149,00 DKK

Udsolgt

Salt krystal lampe

149,00 DKK

Denne computervenlige mini humørsaltlampe er meget energivenlig. Den leveres komplet med USB-kabel til øjeblikkelig brug.
Talentfulde håndværkere og kunstnere udvælger, håndskærer og former omhyggeligt de unikke saltkrystaller, der bruges til at skabe disse saltlamper.

OBS: Disse lamper kommer i forskellige farver (orange til hvid), men LED-lyset indeni er orange, så lyset vil altid være orange!
Også tilgængelig: Transformer til at forbinde din lampe til elnettet, varenr. 0155.

 

Mother Nature’s Ioniser – Denne unikke gave ….
– Hjælper med at rense luftforurening
– Er en naturlig affugter
– Fremmer afslapning – hjælper med at lindre stress
– LED-belysningen er økonomisk – varer mere end 20.000 timer
– Bringer en positiv energi og stemning ind i dit hjem eller dit arbejdsmiljø
– Den varme glød og de smukke farveændringer forbedrer din indretning
– Hjælper med at forbedre søvnkvaliteten
– Ideel nattelys til børn og bedsteforældre
– Lavet af ægte naturlige saltkrystaller

Når den er i brug, får varmen fra pæren saltlampen til at udsende ioner, der er negativt ladede. Disse negative ioner hjælper derefter med at producere renere luft. Hvordan kan saltlampen faktisk gøre dette? Luften er sammensat af mange elementer. Disse elementer inkluderer (positivt ladede) ioner, der er forurenende, såsom støvpartikler, der ikke let kan ses med det blotte øje. Forurenende stoffer udgør det meste af luftpartiklerne i vores levende miljø, og deres ioner er positivt ladede. Saltlampens virkning er at neutralisere disse positive ioner ved at udsende negative ioner. Når dette sker, bliver de neutraliserede stoffer tunge og falder i sidste ende, hvilket eliminerer dem fra den normale luftcirkulation og derved eliminerer forurening.

Elektroniske apparater, der bruges derhjemme, producerer også elektrosmog, som kan påvirke koncentrationen såvel som vejrtrækningen hos enkeltpersoner. Ironisk nok producerer mange mekaniske luftionisatorer, der er beregnet til at rense luften, faktisk deres egen forurening. Med en saltlampe undertrykkes denne elektrosmog markant; faktisk hjælper saltlampen med at eliminere elektrosmog fra andre enheder i hjemmet eller på kontoret, som f.eks. pc’er.

Saltlamper supplerer ikke kun det naturlige udseende i dit hjem (eller arbejdsområde), men de vil også tilskynde til sundhed og velvære gennem et rent miljø. En saltlampe forbedrer ikke kun individets sundhed, men det hjælper også med at holde andre lidelser og allergier i skak. For at få en billig og nem måde at øge din families sundhed på, kan du prøve at tænde en saltlampe!

Udsolgt

Varenummer (SKU): 0141 Kategorier: ,

Beskrivelse

Tekniske detaljer:
Spænding 5V, 270mA
USB-drevet
Antal LED-lys: 6
Lys kan ikke skiftes
Forbindelse til computer, bærbar computer, tv eller dvd-afspiller
Oprindelsesland: Pakistan
Pakket i en papæske

 

Højde:
9 cm.
Vægt:
600 gram

Yderligere information

Vægt 650 g