Solaris Te – Hjerte Chakra

55,00 kr.

Udsolgt

Solaris Te – Hjerte Chakra

55,00 kr.

Denne opløftende urtete-blanding med kamille, citronverbena, fennikel og rose er beroligende, trøstende og fremmer en mild følelse af lethed og indhold.

Heart Chakra (Anahata)
Vores evne til at elske andre og os selv er forbundet med hjertet. Heart Chakra er centrum for din følelse af omsorg og medfølelse; det opmuntrer os til virkelig at elske og virkelig tilgive. At koncentrere os om dette chakra nærer vores åbenhed i deling og i at give og modtage ubetinget kærlighed. Heart Chakra er også helbredelsescentret og fremmer selvkærlighed, venlighed og respekt. Indeholder ingen koffein, det er beroligende, men også inspirerende.

Se også vores andre te varianter.

Produkt Specifikationer
Ingredienser: Kamille, fennikel, kanel, citronverbena, rosenblade, stjerneanis, kardemomme, lavendel (alt økologisk).
Indeholder 15 pyramideformede teposer i en cylindrisk kartonbeholder.

Forberedelse
Vand 100 ° C
Tilsæt i 3 min
Tilsæt op til 2x

Solaris filosofi
Solaris Tea er en familievirksomhed med base i Irland, der specialiserer sig i at blande internationalt prisvindende økologisk te og urtetilførsler. Solaris sikrer, at al te produceres til det højeste niveau af bæredygtighed og kvalitet. Alle blandinger er fri for tilsatte smag. Master Tea Blender Jörg Müller, en tidligere elitegymnast, har en grad i urtemedicin (BSc Hons) og har boet i Irland i de sidste 15 år.

Udsolgt

Indtast din Email adresse og tryk på "send", så får du besked, når varen igen er på lager 

Varenummer (SKU): 10104 Kategorier: ,

Størrelse:

15 x 2 gram

Koffein:

Nej

 

 

Du kunne også være interesseret i...