Solaris te – Throat Chakra

55,00 kr.

Solaris te – Throat Chakra

55,00 kr.

Dette er en raffineret urteblanding med citrus topnoter indeholdende citrongræs, hibiscus og ingefær. Blandingen er både beroligende og energigivende med den virkning at lindre mild irritation i halsen.

Throat Chakra (Vishuddha) – I speak
Throat Chakraet er forbundet med vores udtryk og forståelse af kommunikation, både verbal og nonverbal. Det er nøglen til vores tanker og følelser og vores evne til at kommunikere med andre. Det er gennem dette chakra, at vi taler vores valg og lærer, at alle valg har konsekvenser. Et fokus på dette chakra kan åbne dig for din selvudfoldelse og kreativitet. Denne koffeinfri blanding er beroligende og lindrende såvel som forfriskende.

Produkt Specifikationer
Ingredienser: Citrongræs, hibiscus, citronverbena, ingefær, appelsinskal (alt økologisk).
Indeholder 15 pyramideformede teposer i en cylindrisk kartonbeholder.

Forberedelse
Vand 100 ° C
Tilsæt i 5 min
Tilsæt op til 2x

Solaris filosofi
Solaris Tea er en familievirksomhed med base i Irland, der specialiserer sig i at blande internationalt prisvindende økologisk te og urtetilførsler. Solaris sikrer, at al te produceres til det højeste niveau af bæredygtighed og kvalitet. Alle blandinger er fri for tilsatte smag. Master Tea Blender Jörg Müller, tidligere elite gymnast, har en grad i urtemedicin (BSc Hons) og har boet i Irland i de sidste 15 år.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 10105 Kategorier: ,

Økologisk:

Ja

Koffein:

Nej