Syngeskål Chö-pa

229,00 kr.

Udsolgt

Syngeskål Chö-pa

229,00 kr.

En klassisk håndhamret syngeskål med sin egen unikke lyd.
Procentdelene af de 8 metaller, diameteren og tykkelsen af ​​de forskellige skåle giver den specifikke lyd og overtone af hver sangskål. Hver skål er derfor unik.

Håndlavet sangskål lavet af kobber, tin og 8 ædelmetaller (Ag, Ni, Cd, Ru, Pd, Pt, Cr, Mn).
Leveres assorteret med eller uden gravering rundt om overkanten.

Detaljeret beskrivelse
Slåede eller håndhamrede syngeskåle laves udelukkende i hånden. Hver sangskål er forsigtigt hamret i hånden, hvilket kræver flere trin. Til at begynde med smeltes de forskellige sammensætninger af råmetaller til fremstillingen (kobber, tin, nikkel, zink, jern, bly, sølv og kviksølv) i ovnen i henhold til fremstillingskravene for enten bronze, otte metalskåle osv. frem. Det varmt smeltede metal fjernes fra ovnen og hældes i forskellige størrelser kløftkopper og terninger.

Derefter rulles metalformene ud til cirkulære metalplader af den nødvendige størrelse og tykkelse. Pladerne hamres derefter i henhold til præcise målspecifikationer og kategoriseres efter vægt og størrelse. Til hamringsprocessen stables 4 til 5 metalplader og opvarmes derefter ved meget høj temperatur. De rødglødende metalplader bliver hamret af en gruppe dygtige håndværkere, indtil varmen i metallet afkøles. Denne proces gentages flere gange for at danne den ønskede størrelse og form af hver sangskål. (Dette er årsagen til udsvingene i størrelsen og håndhamrede sangskåle).

Kun hvis måltidet lyser rødt, kan det hamres. Faktisk, når den først er afkølet, mister den sin fleksibilitet, bliver mere skrøbelig og risikerer derfor at danne revner, når den rammes. Når den ønskede form er opnået, begynder den individuelle proces med at finjustere og forme hver sangskål. Til sidst graveres de enkelte sangskåle og inder- og yderflader glattes fejlfrit.

Der medfølger 1 kølle

Udsolgt

Indtast din Email adresse og tryk på "send", så får du besked, når varen igen er på lager 

Varenummer (SKU): NE0266/10 Kategorier: ,

Størrelse:
10,5 cm.