Tingsha – Om Mani Padme Hum

259,00 kr.

Tingsha – Om Mani Padme Hum

259,00 kr.

Dekoreret tingshas med Om mani padme hum mantraet. Dette er mantraet med medfølelse og oprensning og afbalancering af den mandlige energi af metoden og den kvindelige energi af visdom.

Tingshas (ding-shas, ​​bækkener) bruges som musikalske tilbud i åndelig praksis og under meditationsøvelse med jævne mellemrum for at opretholde koncentration. “Musikalsk ofre” er almindelige under pujas (bønneritualer), når en række instrumenter bruges: klokker, trommer, bækkener og horn. Musikalsk tilbud er faktisk standard i mange tibetanske buddhistiske og hindi-ritualer. I dag bruges de af disse og lægfolk. De bruges med Feng Shui, meditation, udrensning, healing og justering.

Til hvilke formål kan jeg bruge tingshas?
Slå håndcymbaler sammen, og en smuk, klar, høj tone vil stige op fra dem, rydde luften og skabe en ekstraordinær stilhed. Tingshas scintillerende tone rammer øjeblikkeligt en resonans i det menneskelige hjerte. Deres formål er at tilkalde, de kalder os til bevidsthed, at huske, hvem vi er, og at genkende vores prioriteter i denne ofte turbulente og illusive verden. Når de hænges vandret og slås sammen, ser en dejlig, oscillerende bølge af lyd ud til at passere imellem dem, når de rumklang med en høj frekvens, hvilket skaber en imponerende symfoni af stemningsfulde lyde.

Tingshas og Feng Shui
Tingshas bruges også i Feng Shui til at rydde den energi, der er til stede i et rum, og “åbne” det ved at afgive tingshas i de fire hjørner af et rum. En fantastisk måde at rydde energi på, når f.eks. Udtværing ikke er mulig eller passende.

Tingshas og helbredende lyd
Ved at helbrede eller afbalancere aurafelt bruges cymbaler også til at definere begyndelsen og slutningen af ​​en meditationsperiode. Nogle siger, at brugen af ​​tingshas er som at tilkalde. Det bringer vores bevidsthed ind i her og nu.

Sådan opbevares tingshas
Som med mange altoffer, anbefaler vi at placere dem indpakket i klud, når de ikke er i brug, eller opbevare dem i en speciel tingsha brocade to rums holder.

Dekoration af tingshas
Støbningen kan omfatte udsmykning af de øvre overflader – som regel viser drager, mantraet “Om Mani Padme Hum” eller buddhistiske symboler som de tibetanske otte lykkebringende tegn. Men mange tinghas er bare enkle og skinner helt igennem skønheden i deres lyd.

Sammensætning af tingshas
Hver tingsha er individuelt sandstøbt og typisk fremstillet hovedsageligt af messing (en metallegering af hovedsageligt kobber og zink) eller bronze (hovedsagelig kobber og tinlegering). Mens begge lyder smukt, producerer bronzebækkener en endnu mere kraftfuld harmonisk resonans, der vibrerer endnu dybere gennem alle fibre i din sjæl.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 19134-150 Kategorier: , ,

Størrelse:

6 cm.

Vægt:

200 gram

Materiale:

Messing