Vedhæng – Ærkeengel Gabriel

99,00 kr.

Vedhæng – Ærkeengel Gabriel

99,00 kr.

Orgon betyder livsenergi (chi, æter eller prana). Orgonit er en sammensætning af krystal, harpiks og metal. Det beskytter mod skadelig (elektromagnetisk) stråling og anden energiforurening. Orgonit har en generel afslappende effekt og fremmer fysisk og åndelig sundhed.(*)

Vedhænget kan bæres i lommen eller under puden, så længe det holder kontakten med din aura. For at aktivere orgone-vedhænget, hold det i dine hænder i mindst 20 sekunder.

Ærkeenglen Gabriel
Påkald ærkeenglen Gabriel for at få hjælp med klarhed, renhed, orden og disciplin. Han arbejder for at skabe mere harmoni, skønhed og renhed på jorden. Han vil hjælpe dig med at udvikle din intuition og finde din sande vej. Kald på hans hjælp, hvis du føler behov for rensning. Ærkeenglen Gabriel er også Fødselsengelen, så påkald hans velsignelser for alle nyfødte sjæle.

Materialer: ædelstensspåner (månesten og bjergkrystal) kobber, akryl

Vedhænget kommer i en æske med en folder på seks sprog: engelsk, hollandsk, tysk, italiensk, fransk og spansk.

Leveres med 1 meter snor.

*Denne information er ikke videnskabeligt bevist, den er baseret på terapeuters og brugeres erfaringer. Søg sund professionel medicinsk behandling, når det er indiceret for enhver tilstand.

På lager

Varenummer (SKU): 17671-144 Kategorier: , ,

Størrelse:
4 cm.

Materiale:
Akryl
Kobber