Fragt fra kun 35 kr. Fri fragt fra 599 kr.

Privatlivspolitik og cookie politik

Vi indsamler kun persondata i situationer, hvor det er relevant for os, og vi vil kun indsamle persondata, hvis det er relevant for din interaktion med Buddhist.dk.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid gældende og relevante lovbestemmelser.

Vi opbevarer kun dine persondata i den periode, hvor det enten er pålagt os juridisk, eller så længe det er relevant for den oprindelige hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger, vi indsamler Når du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, er det nødvendigt at indsamle visse persondata for at fuldføre transaktionen og for at kunne tilbyde vores services. Vi anvender blandt andet cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indsamle oplysninger som navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis forskellig fra postadressen), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Buddhist.dk indsamler og behandler dine persondata, når du udfører følgende handlinger:

  • Besøger vores hjemmeside

Dataansvarlig Den ansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.Buddho.dk er:

Bodhi ApS Frydenlund 3M 7120 Vejle Ø

Behandlingsgrundlag og formål Vi indhenter dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse for at kunne levere det produkt eller den ydelse, du har købt hos os. Din e-mailadresse indhentes for at sende dig en ordrebekræftelse og en leveringsbekræftelse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling med henblik på tilbud) vil blive slettet 5 år efter modtagelse af varen eller ydelsen.

Andre modtagere af personoplysninger Vi sælger ikke dine persondata til tredjeparter, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vores hjemmeside hostes hos Simply.com, som fungerer som vores databehandler. Alle oplysninger, du giver på vores hjemmeside, opbevares i Simply.com’s datacentre.

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at optimere vores ydelser. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere for at sikre, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder Som registreret har du flere rettigheder, som vi altid sikrer opfyldelse af. Du har ret til at anmode om følgende:

  • Adgang til og ændring af dine persondata
  • Sletning af persondata

Du har også ret til at protestere mod behandlingen af dine personlige data og ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi behandler dine personoplysninger, eller ønsker du at begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning på mail@Buddhist.dk.

Cookie- og privatlivspolitik
Introduktion Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold samt for at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade yderligere brug af hjemmesiden. Nedenfor beskriver vi, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies Hjemmesiden anvender “cookies,” en tekstfil der gemmes på din computer, mobil eller lignende, med det formål at genkende den, huske indstillinger, lave statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som virus. Du kan slette eller blokere cookies ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering. Ved at følge vejledningen og slette eller blokere cookies vil de annoncer, du ser, blive mindre relevante, mens de kan vises hyppigere. Samtidig kan hjemmesiden muligvis ikke fungere optimalt, og der kan være indhold, du ikke kan få adgang til.

PERSONOPLYSNINGER
Generelt Personoplysninger er alle former for informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi forskellige typer af informationer ved almindelige interaktioner, som f.eks. tilmelding til nyhedsbrev, deltagelse i konkurrencer/undersøgelser, registrering som bruger/abonnent eller ved køb af services eller produkter via vores hjemmeside.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering og hvilke sider du besøger. Hvis du giver eksplicit samtykke og indtaster informationer, behandler vi også: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Dette sker typisk i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb på siden.

Sikkerhed Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger anvendes kun til det formål, de er indsamlet til, og slettes, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant. Vi har implementeret tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at forhindre utilsigtet eller ulovlig sletning, offentliggørelse, tab, forringelse eller uautoriseret adgang til dine oplysninger.

Formål Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, vise dig relevante annoncer, registrere dine køb og betalinger samt levere de services, du efterspørger, f.eks. modtagelse af nyhedsbreve. Vi anvender også oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Opbevaringsperiode Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, lovgivningen tillader det, og sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af oplysningens karakter og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for sletning af informationer.

Videregivelse af oplysninger Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter, hvis oplysningerne er kendt, og hvis vi bruger tredjeparter. Se afsnittet om Cookies for information om hvilke tredjeparter, der er involveret. Oplysningerne bruges til målrettet annoncering.

Vi anvender desuden en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler kun oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail vil kun ske med dit samtykke. Vi benytter kun databehandlere i EU eller i lande, der tilbyder tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger.

Indsigt og klager Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes, og tilbagekalde dit samtykke. Hvis oplysningerne, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til mail@Buddhist.dk. Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller ønsker du at begrænse behandlingen af dine oplysninger, kan du sende os en anmodning på den førnævnte e-mailadresse.

Udgiver Websitet ejes og publiceres af:

Buddhist ApS
Frydenlund 3M
7120 Vejle Ø
mail@Buddhist.dk
Tlf: 42400935