Skift til indhold
LEVERING 29,- | FRI FRAGT FRA 399,- | ORDRER AFSENDES ALLE HVERDAGE FREM TIL 15.00 MED GLS | MAIL@BUDDHIST.DK

Blog

Tigerøje

Tigerøje

Armbånd med tigerøje sten er smukke og populære smykker, der bruger tigerøje, en halvedelsten, som den centrale sten i designet. Tigerøje er en kvartsvarietet, der har en karakteristisk glans og farvebånd, der minder om en tigers pels, hvilket giver den sit navn.

Her er nogle vigtige punkter om armbånd med tigerøje sten:

  1. Tigerøje egenskaber: Tigerøje er en gyldenbrun til ravfarvet sten med striber af mørkebrun til sort. Disse farvebånd ligner en tigers pels, hvilket giver stenen dens karakteristiske udseende. Tigerøje er en kvartsvarietet, og dens unikke optiske effekt kaldes chatoiyance eller “katteøje-effekt,” hvilket betyder, at stenen har en lysende stribe, der ligner et kattens øje.
  2. Spirituelle og metafysiske egenskaber: Tigerøje siges at have forskellige spirituelle og metafysiske egenskaber. Det menes at være en beskyttende sten, der kan bringe mod, styrke og viljestyrke til bæreren. Nogle mennesker tror også, at det kan hjælpe med at fremme klarhed, balance og selvtillid. Tigerøje har været værdsat i mange kulturer som en sten, der bringer harmoni og positiv energi.
  3. Design: Armbånd med tigerøje sten kommer i forskellige designs og stilarter. Nogle armbånd er lavet udelukkende af tigerøjeperler, mens andre kombinerer tigerøje med andre ædelstene, krystaller eller metaller. Designet kan variere fra enkle og elegante til mere komplekse og unikke.
  4. Anvendelse: Tigerøje armbånd bruges ofte som smykker, der både er dekorative og spirituelle. Mange mennesker vælger at bære dem som et symbol på mod, styrke og beskyttelse. Nogle mennesker tror også, at bære tigerøje kan hjælpe med at bringe held og lykke i deres liv.
  5. Pleje: For at holde et armbånd med tigerøje sten i god stand anbefales det at undgå eksponering for hårde stød, skrappe kemikalier og direkte sollys. Det er bedst at opbevare smykket sikkert, når det ikke er i brug, og rengøre det med en blød klud for at bevare dets skønhed og glans.

Som med alle smykker er det vigtigt at købe fra pålidelige kilder for at sikre, at stenen er autentisk og af god kvalitet. Armbånd med tigerøje sten kan være en smuk og meningsfuld tilføjelse til en smykkesamling eller en værdsat gave til nogen, du holder af.

Tidligere indlæg
Næste indlæg

Tak for din tilmelding!

Denne email er registreret

Shop the look

Vælg muligheder

Rediger
Få besked når vare er på lager
Sammelign
Produkt SKUBeskrivelse Kollektion Tilgængelighed Produkttype Andre detaljer
this is just a warning
Kurv
0 Varer